Kennis en kunde

Omdat we samen werken, samen leren en samen ondernemen ook in de praktijk willen brengen hebben we hiervoor een drietal evenementen.

Tijdens de maandelijkse kennismeetings delen medewerkers, of een externe spreker, hun ervaring met het hele bedrijf in een interactieve en open setting.

Een per kwartaal is er een bijeenkomst waarin de voortgang van het bedrijf centraal staat, waarin wordt besproken hoe we staan ten opzichte van de ambitie van dat jaar.

Eens per jaar gaan we met zijn allen bij elkaar zitten om tijdens workshops samen te bespreken wat er leeft, wat er anders kan, en wat we hier zelf in bij kunnen dragen.

Plezier en genieten

Natuurlijk is het net zo belangrijk om naast het werken ook samen plezier te beleven. Zo is er eens per maand een gezellige vrijdag-middag-borrel op kantoor om de week af te sluiten en even bij te kletsen met collega’s. Voor de kinderen van de medewerkers organiseren we elk jaar een leuke Sinterklaasviering, met spelletjes en cadeaus. Ook worden alle partners van de medewerkers altijd uitgenodigd om mee te eten tijdens het kerstdiner en begin van de zomer tijden de barbecue. De afgelopen jaren streden we ook als team voor de eerste plaats tijdens de Drakenbootrace in Helmond.

Kom je ook bij ons werken?

Naast slim en eigenwijs, vinden we het belangrijk dat je meer dan alleen maar digitale interesses hebt. Je gaat graag de diepte in, maar kunt ook met een brede blik de samenhang zien en begrijpen hoe alles zich tot elkaar verhoudt. We zoeken vooral mensen die midden in de wereld staan, met een open blik en oprechte nieuwsgierigheid. Originele mensen zorgen samen voor een wisselwerking waaruit nieuwe inzichten en vooruitstrevende ideeën ontstaan.