Samen maken we IntoAction een Great Place To Work

Wij vinden ‘samenwerken’ niet alleen een belangrijkste kritische factor maar ervaren ook dat samenwerken veel plezier en voldoening geeft. Daarnaast spelen ‘vertrouwen, trots en plezier’ een belangrijke rol in het bedrijf. Wij zien het team als belangrijkste onderdeel voor succes.

Daarom werken we samen met Great Place to Work, de internationale partner voor organisaties in hun ontwikkeling naar een goede werkgever. Zij zijn ervan overtuigd dat goed werkgeverschap de weg is naar blijvend organisatiesucces.

Objectieve beoordeling

In de eerste plaats wilden we weten hoe IntoAction het doet als werkgever, zowel vanuit de ervaring van de eigen medewerkers als vanuit de beoordeling van buitenstaanders. Daarnaast wilden we weten waar nog winst te behalen is om te verbeteren als werkgever.

Door mee te doen aan Great Place to Work kijken we niet alleen naar essentiële punten van onze organisatie en processen, maar ook naar hoe we als organisatie functioneren en of de resultaten stroken met onze doelstellingen. Daarnaast inspireert het ons om zaken anders of beter aan te pakken.

We zien ‘ontwikkeling’ als veruit de belangrijkste basisvoorwaarde voor succes voor IntoAction. Individueel en als organisatie. Iedere dag leren we weer meer over hoe we het beste samen kunnen leren, werken en ondernemen: de basis van ons bedrijf én van ons businessmodel. Die kritische houding en manier van ondernemen levert voortschrijdend inzicht op over hoe we dingen doen en hoe we nog succesvoller kunnen zijn.

Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan een betere wereld door het vergroten van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Kom je ook bij ons werken?

Naast slim en eigenwijs, vinden we het belangrijk dat je meer dan alleen maar digitale interesses hebt. Je gaat graag de diepte in, maar kunt ook met een brede blik de samenhang zien en begrijpen hoe alles zich tot elkaar verhoudt. We zoeken vooral mensen die midden in de wereld staan, met een open blik en oprechte nieuwsgierigheid. Originele mensen zorgen samen voor een wisselwerking waaruit nieuwe inzichten en vooruitstrevende ideeën ontstaan.