Let's grow together

Bij IntoAction staat groei centraal. Groei van jou als persoon, van teams en van ons mooie bedrijf. Ben jij klaar om samen te groeien?

Hoe we samen werken

Bij intoAction werken we samen met onze klanten aan duurzame oplossingen op het gebied van marketing, sales en services. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en bouwen bruggen. Met passie voor het digital vak, voor elkaar en voor onze klanten.

Net als jij houden wij niet van een keurslijf, daarom is jouw unieke persoonlijke groei belangrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Niet alleen voor organisaties, maar ook voor de teams waar zij mee werken. Met een natuurlijke nieuwsgierigheid, oog voor mensen, gedrevenheid en die een tikkeltje eigenwijs zijn. 

IntoAction_Werkvloer_017
Sollicitatiegesprek bij intoAction
Koffie drinken bij intoAction
IntoAction_Groepen_176

“De ruimte die intoAction biedt aan ons team is bewonderenswaardig te noemen. Het is een veilige plek om veel samen te werken en te leren van collega's.”

Rachel Vermeulen, delivery manager bij intoAction

Rachel Vermeulen

Great place to work

Wij vinden ‘samenwerken’ niet alleen een van de belangrijkste kritische factoren maar ervaren ook dat samenwerken veel plezier en voldoening geeft. Daarnaast spelen ‘vertrouwen, trots en plezier’ een belangrijke rol in het bedrijf. Wij zien het team als essentieel onderdeel voor succes.

Daarom werken we samen met Great Place to Work, de internationale partner voor organisaties in hun ontwikkeling naar een goede werkgever. 

We zijn er trots op dat we onszelf al 3 jaar op een rij een Great Place to Work mogen noemen. 

Great Place to Work Certified

Openstaande vacatures

Opdrachten voor multinationals met complexe contentvraagstukken én een fijne thuisbasis met betrokken collega’s van wie je alles kunt leren. Bij IntoAction heb je alle ingrediënten voor jouw persoonlijke groei altijd binnen handbereik. Versterk ons team als (junior) online contentmanager en ontdek hoe je jouw talenten optimaal kunt benutten.
Meer informatie

Boeiende veranderopgaven, klanten over de hele wereld, (bijna) ongelimiteerde ontwikkelmogelijkheden en serieuze impact op de digital marketing van grote ondernemingen. Wat wil je als ervaren consultant nog meer? Nou, wat dacht je van een plek in een warm en bevlogen team van professionals die altijd voor elkaar klaarstaan?
Meer informatie

Eenmaal op ‘verzenden’ gedrukt is er geen weg meer terug. En dat maakt jouw baan als Marketing Automation consultant bij intoAction nou juist zo uitdagend. Want jij werkt voor de grote corporate organisaties en bereikt met jouw e-mailcampagnes miljoenen mensen wereldwijd. Een spannende wereld, die multinationals? Zeker! Maar door de fijne samenwerking met collega’s en begeleiding van je jobcoach raak je hier binnen no time vertrouwd mee.
Meer informatie

Zomaar een projectmanager? Nee, we noemen jou liever een digital capability builder. Door mens, technologie, proces en informatie bijeen te brengen geef jij digitale transformaties bij multinationals een boost. Een functie waarin je alle vrijheid hebt om zelf te bepalen hoe je zaken aanvliegt. Maar waarin je óók altijd kunt terugvallen op het hechte netwerk van intoAction-collega’s.
Meer informatie

Bring your own network, take your time to connect and create big opportunities! Die uitnodiging krijg je als business developer van ons. En met big bedoelen we ook echt big: jij staat aan de wieg van duurzame oplossingen voor de meest complexe vraagstukken in digital marketing bij toonaangevende multinationals.
Meer informatie

Grote organisaties helpen alle kansen te benutten voor duurzame digitale groei. Dat doe jij als servicemanager digital marketing. Of misschien past de term ‘digital activator’ wel meer bij jou. Want jij bent de captain die alle zeilen bijzet om ambitieuze digital capability-strategieën te vertalen naar concrete acties. In de context van de klant, maar tegelijkertijd altijd verbonden met je intoAction-thuishaven.
Meer informatie

 

Wist je dat wij altijd op zoek zijn naar digitale aanpakkers? Dus no worries als jouw droomvacature er op dit moment niet tussen staat. Als jij geïnteresseerd bent in intoAction, dan zijn wij dat ook in jou!
Meer informatie

Scroll naar top