img
Open sollicitatie
Heb jij het intoAction-DNA?

Wist je dat wij altijd op zoek zijn naar digitale aanpakkers? Dus no worries als jouw droomvacature er op dit moment niet tussen staat. Als jij geïnteresseerd bent in intoAction, dan zijn wij dat ook in jou! We zijn benieuwd naar wie jij bent als persoon, wat jou drijft als professional en wat jij kunt toevoegen aan de intoAction-familie.

Groei verder samen met ons

Yep, we zijn net een familie. Met allemaal onze unieke specialismen, eigenaardigheden en interesses. Maar we delen hetzelfde DNA. De aanpakkersmentaliteit hebben we met elkaar gemeen. Datzelfde geldt voor de drive om voor onze klanten structurele verbeteringen te realiseren en de zin om achter ons bureau vandaan te komen en nieuwe dingen te ontdekken. Reken dus op een vertrouwde thuishaven vol mensen die oprecht het beste voor hebben met elkaar, het bedrijf en de klanten. En met jou natuurlijk. We investeren in je ontwikkeling, dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen en zijn trots als jij persoonlijke en professionele successen behaalt.

Wat ga je doen bij intoAction?

In welke functie je ons ook versterkt, één ding staat vast: jij gaat ingrijpende digitale transformaties in gang zetten, begeleiden en uitvoeren. En dat bij gerenommeerde multinationals. Grote belangen, cultuurbarrières, kloven tussen marketing en IT en complexe organisatiestructuren; dat alles maakt jouw werk bijzonder uitdagend. Des te groter ook de kick als je jouw opdracht naar volle tevredenheid van de klant afrondt.

3, 2, 1 ... actie!
Enthousiast over intoAction en zin om eens (virtueel) koffie te drinken met ons? Dan is het nu tijd voor actie! Klik op de link hieronder om het formulier in te vullen. Dan neemt Ilse, onze talent success manager, contact met je op. Tot snel!
Solliciteer nu
img