Met trots maken wij bekend dat wij dit jaar de erkenningstitel “Great Place to Work Certified” mogen dragen.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die op beide onderdelen de vereiste scores behalen mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen.

René Lammers – directeur IntoAction

“Het is mooi om te zien dat we ook dit jaar beloond worden met een plekje op de lijst van Great Place to Work certified ondernemingen. De basis van IntoAction is samen. Wij zien het team als belangrijkste onderdeel voor succes. Onderling vertrouwen en open relaties zijn belangrijke uitgangspunten binnen IntoAction. Dit is nodig om samen succesvol te zijn voor en met onze klanten.”

René Brouwers – directeur van Great Place to Work Nederland

“Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 52 landen bij jaarlijks ruim 6.000 organisaties. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook de organisatiecultuur meeneemt.”

We zien ‘ontwikkeling’ als veruit de belangrijkste basisvoorwaarde voor succes voor IntoAction. Daarom zullen we ook dit jaar weer aan de slag gaan met de resultaten uit het onderzoek. Het resultaat van deze acties meten we door onze deelname aan het Great Place to Work onderzoekt voort te zetten.

Bekijk meer informatie over Great Place to Work Certified op:
https://www.greatplacetowork.nl/employer-branding/great-place-to-work-certified/

Werken bij IntoAction? Bekijk onze vacaturepagina