Great Place to Work 2018

IntoAction B.V. staat in de top 10 van Best Workplaces 2018 van Nederland. Deze lijst werd dinsdagavond 27 maart 2018 door Great Place to Work® bekend gemaakt. 

Great Place to Work® erkent jaarlijks de beste organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Een Best Workplace is een organisatie waarbij de medewerkers trots zijn op wat ze doen, plezier hebben met hun collega’s en vertrouwen hebben in het management. De plaats op de lijst wordt bepaald door de score op het medewerkersperceptie-onderzoek en door de evaluatie van het werkgeversbeleid.

 

René Lammers – Directeur

“Ons motto is samen werken, samen leren, samen ondernemen. Onderling vertrouwen en open relaties zijn belangrijke uitgangspunten binnen IntoAction. Dit is nodig om samen succesvol te zijn voor en met onze klanten. Gepassioneerde medewerkers met een drive om het beste uit zichzelf en hun collega’s te halen zijn onmisbaar om passende oplossingen voor klanten te leveren in de complexe wereld van digitale vernieuwing. IntoAction voelt als een familiebedrijf waarin collegialiteit, harmonie en saamhorigheid belangrijke kenmerken vormen voor onze organisatiecultuur. Ik ben enorm trots dat we op de lijst worden vermeld van Great Place to Work®. Een belangrijke tussentijdse mijlpaal waarbij Great Place to Work® ons nieuwe inzichten geeft om de volgende stap in onze ontwikkeling vorm te geven.”

 

Ilse Beekman –  WCO

“De resultaten en feedback die wij ontvangen door onze deelname aan het medewerkers onderzoek van Great Place to Work® zijn voor ons heel belangrijk. Deze informatie geeft aan hoe onze medewerkers denken over IntoAction als werkgever; wat goed gaat en waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Het stelt ons in staat hier gerichte actie op te ondernemen en een Great Place to Work te blijven voor onze huidige en toekomstige medewerkers.”

 

Over Great Place to Work®

Al meer dan 30 jaar onderzoekt Great Place to Work® de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren. René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: “Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met de strikte criteria.”

https://www.bestworkplaces.nl/vermeldingen/2018-intoaction