intoAction sluit zich aan bij iO

Herentals/Eindhoven, 16 december 2021 – Het in Eindhoven gevestigde intoAction sluit zich aan bij iO (voorheen Intracto Group). Door de acquisitie van intoAction wordt iO één van de meest vooraanstaande digital marketing-experts in zowel de Adobe Suite, Salesforce, als in HubSpot. Met straks in totaal bijna 200 marketing automation-specialisten, verdeeld over verschillende campussen.

Voor iO betekent deze stap een aanvulling op de gewenste full-service en end-to-end
propositie, waarbij iO klanten wil laten excelleren in de domeinen strategie, content, creatie, marketing en technologie.

70 digitale professionals met een sterke focus op de Adobe Suite

Het in 2009 opgerichte intoAction ontwikkelt duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van marketing, sales en service. Met ruim 70 professionals helpt intoAction organisaties om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen bereiken, binden en bedienen. Het doet dit onder andere voor AkzoNobel, ETEX, FrieslandCampina, Philips, Rockfon en Signify. intoAction behoort tot de top 10 van Best Medium Workplaces van Nederland (#8 Great Place to Work 2021).

Van specialist naar volledige end-to-end ondersteuning

René Lammers, Directeur intoAction: “Als specialistisch bureau zijn we altijd bezig om vooruit te kijken en de kansen in de markt voor onze klanten te spotten. Behalve specialisten zijn we ook doeners, ontdekkers en teamspelers. We willen graag méér betekenen voor onze klanten dan we vandaag al doen. Met de keuze voor iO kunnen we hen nu een nóg breder aanbod aan diensten aanbieden. En zo hun groei versnellen en tevens meer groeimogelijkheden bieden voor onze
medewerkers.”

Brian Hirman, Director M&A iO: “Vanaf het eerste gesprek met René en Willem (Directeur Marketing en Business Development) was er sprake van een klik. Het is een gevestigd bureau met een indrukwekkend trackrecord en een uitstekende reputatie. Voor alle marketingteams van iO is de aansluiting van intoAction bij ons een geweldige stap voorwaarts vanwege hun grote kennis en kunde op dit gebied.”

iO Campus Eindhoven groeit en bloeit

Pieter Janssens, CEO iO: “Voor zowel iO in het algemeen als voor Campus Eindhoven in het bijzonder krijgen we er met intoAction een zeer interessant team bij. Hun grote expertise in digital marketing is uiterst waardevol. Met hun knowhow zal iO de komende jaren ook in dit specialisme écht een grote marktspeler worden. Het is evident dat al deze kennis en bewezen ervaring een sterke toevoeging is aan onze end-to-end propositie.”

Van links naar rechts: Willem Corbijn, Pieter Janssens, René Lammers en Zenja Lammers

Over iO
iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie & content, marketing en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

iO helpt klanten niet alleen om hun businessdoelstellingen te behalen, maar samen met die klanten ontdekt én benut iO de eindeloze mogelijkheden – infinite Opportunities – die een voortdurend veranderende markt biedt.

Talent staat aan de basis van deze oneindige mogelijkheden. Daarom creëert iO een omgeving – met de campus als innovatieve broedplaats – waar talent kan opstaan, zich kan ontwikkelen, de ruimte krijgt, geprikkeld wordt én excelleert.

Klaar om in het onzichtbare van vandaag, morgen nieuwe mogelijkheden te zien.

iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en bouwt sindsdien mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco en Sodexo.

Over intoAction
intoAction ontwikkelt sinds 2009 vanuit Eindhoven duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van marketing, sales en service. Met ruim 70 digital consultants helpt intoAction grote organisaties en heeft inmiddels meer dan 80 tevreden opdrachtgevers waarbij vanuit 40 landen gewerkt is. Dit betreft strategisch advies tot en met implementatie. Klanten waarvoor intoAction onder andere werkt zijn AkzoNobel, ETEX, FrieslandCampina, Philips, Rockfon en Signify.

intoAction bouwt duurzame relaties, realiseert groei voor klanten en een ontwikkelklimaat waarin professionals zich thuis voelen. De double-digit groei de afgelopen jaren is niet onopgemerkt gebleven en al 4 keer beloond met een FD Gazellen.

intoAction behoort tot de top 10 van Best Medium Workplaces van Nederland (#8 Great Place to Work 2021).