img
Onze expertise
Marketing insights & optimisation
Als de uitdagingen ergens talrijk zijn, is het wel op het vlak van analytics en optimization. En ze komen uit alle hoeken van binnen en buiten je organisatie. Wat is jouw next step? Die definiëren wij voor je op basis van jarenlange ervaring, diepgaande expertise en een aantoonbaar succesvolle aanpak.
Datagedreven sturen
“Vanaf nu nemen we alleen nog maar datagedreven beslissingen.” Een mooi streven, dat we steeds vaker horen. Misschien speelt het ook wel bij jouw organisatie. En het wordt nog mooier als je hier als Analytics-team doelgericht invulling aan kunt geven. intoAction is daarbij je perfecte partner. In complexe vraagstukken brengen wij nuance aan en laten we tegengeluid horen. Zodat jij afgewogen keuzes kunt maken die je verder brengen op weg naar datadriven marketing, sales en services.
Hyperpersonalisatie
We zijn in de tijd aanbeland waar gepersonaliseerde touchpoints geen luxe, maar een voorwaarde zijn. Sterker nog: hyperpersonalisatie is de nieuwe heilige graal. Hoe zet je jouw data om in actual insights voor de ultieme personal experience? En dat op wereldwijde schaal? En hoever ga je eigenlijk in het nastreven van die heilige graal? Onze specialisten zetten de koers voor je uit én verzorgen samen met jou en je stakeholders de uitvoering.
Analytics bij replatforming, redesign en rebranding
Je hebt het vast weleens meegemaakt: er wordt een project of programma gestart en halverwege of zelfs pas tegen het eind wordt Analytics betrokken. En dan moet er ineens in razendsnel tempo van alles gebeuren. Waar je zelf op dat moment nét niet de capaciteit voor hebt. Herkenbaar? Dan biedt intoAction uitkomst. Om maar wat voorbeelden te noemen: wij definiëren een architectuur, definiëren en implementeren een goede datalayer, adviseren je in keuzes rond tagmanagement, configureren je analytics-oplossing, maken een meetplan en rollen dat uit over de hele wereld. We beschikken over genoeg referentiemateriaal om jouw opgave snel tot een succesvol einde te brengen.
(On)betrouwbaarheid van data, data democracy en data ownership
Als global enterprise kun je niet zonder agency’s. Maar dat brengt ook uitdagingen met zich mee. Want hoeveel vrijheid geef je je marketeers en hun agency’s om zelf hun reporting in te richten en kpi’s te kiezen? Wat centraliseer je? Wie wordt eigenaar van de data en wie heeft toegang en recht op de data? En hoe doe je dat dan? Tegelijkertijd zien we dat er door diversiteit in tools en belangen discussies ontstaan over welke data kloppen. Soms betekent dit zelfs uitstel voor belangrijke businessbesluiten. intoAction helpt je organisatie om ownership en controle uit te oefenen – bijvoorbeeld door toe te werken naar een kpi-framework – en tegelijkertijd je marketeers wel hun vrijheid te laten behouden. Een oplossing met oog voor people, process, information én technology.
img
Organisatiebreed verantwoordelijk omgaan met data
Privacyrichtlijnen leggen veel druk op hoe je als organisatie met data omgaat. Hoe zorg je dat die verantwoordelijkheid breed wordt gedeeld en niet alleen op het bord van Analytics terecht komt? Compliance is een organisatievraagstuk, en zo behandelen we het bij intoAction ook. Wij geven jou de handvatten en ondersteuning om organisatiebreed verantwoordelijk om te gaan met data.
Onze klanten
Deze organisaties gingen je voor:
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Ecosysteem
Specialisten die denken en doen
Samen met de stakeholders in jouw business ontwikkelen we een integrale aanpak, waarin we je businessdoelstellingen samenbrengen met marketing en technologie. Staat de aanpak eenmaal? Mooi, dan kunnen we die ook in de praktijk brengen. Want dat is typisch intoAction: de combi van capability building én digital activation.
Bekijk onze aanpak
Samenwerken
Heb je een ander vraagstuk?

Geen challenge is voor intoAction te complex.
Jouw vraag is ons vertrekpunt en jouw volgende
stap ook onze next destination.

img