img
Onze expertise
E-commerce
Op wereldwijde schaal succes boeken met e-commerce. Daarbij ondersteunt intoAction je graag. Met specialisten die het digital vak tot in de puntjes beheersen, jarenlange ervaring én een bewezen aanpak.
E-commerce op globale schaal centraal organiseren
Hoe zorg je dat duizenden klanten over de hele wereld vanuit verschillende kanalen jouw buy-knop weten te vinden? Een complex vraagstuk, gezien alle processen die in e-commerce bij elkaar komen en de vele stakeholders met wie je te maken hebt. intoAction heeft de digital-specialisten in huis om e-commerce samen met jou en je stakeholders op global scale te organiseren. Misschien ligt je uitdaging op dit vlak: lokale initiatieven (die op kleine schaal goed werken) bij elkaar brengen en optimaliseren. Ook daarbij kan intoAction je ondersteunen. Zodat je de goede elementen uit de lokale initiatieven behoudt en tegelijkertijd globaal organiseert.
Starten met of uitbouwen van e-commerce
Fabrikanten die rechtstreeks aan eindklanten verkopen. Of rechtstreeks contact hebben met eindklanten. Je ziet het steeds meer. Op pilot-niveau zijn er ongetwijfeld succesverhalen binnen je eigen organisatie. Maar hoe bewijs je het succes op grote schaal? Hoe zet je een marketplace-strategie op en voer je die uit? Dat zijn vragen waar wij ons graag in vastbijten.
E-commerce als uitrol van meer dan technologie
Je e-shop(s) als logisch en eenduidig onderdeel van je customer journey. Wij helpen je de juiste stappen hiervoor te zetten. Wat we vaak zien gebeuren: projecten en programma’s die alleen vanuit technisch perspectief aangevlogen worden. intoAction beschikt over een bredere view. Zodat je niet alleen je shop technisch goed integreert, maar ook integraal onderdeel maakt van de klantreis en de organisatie.
img
Onze klanten
Deze organisaties gingen je voor:
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Ecosysteem
Specialisten die denken en doen
Samen met de stakeholders in jouw business ontwikkelen we een integrale aanpak, waarin we je businessdoelstellingen samenbrengen met marketing en technologie. Staat de aanpak eenmaal? Mooi, dan kunnen we die ook in de praktijk brengen. Want dat is typisch intoAction: de combi van capability building én digital activation.
Bekijk onze aanpak
Samenwerken
Heb je een ander vraagstuk?

Geen challenge is voor intoAction te complex.
Jouw vraag is ons vertrekpunt en jouw volgende
stap ook onze next destination.

img