img
Onze expertise
Digital activation
Jouw digital capability gestructureerd omzetten in concrete bedrijfs- en projectresultaten. Daar draait het om bij digital activation. intoAction stelt voor jou een team samen, waarin de juiste specialisten op het gebied van digital marketing vertegenwoordigd zijn.
Wat is digital activation?
Een verandering in je organisatie bewerkstelligen is natuurlijk mooi. Maar veranderingen leveren pas écht wat op als je ook de projecten en het beleid die daaruit voortkomen optimaal uitvoert. Als je merkbare resultaten behaalt, verbinding makend tussen marketing, IT en business. Dat noemen wij digital activation. En daarin is intoAction je vertrouwde partner. In de bestaande context halen we het maximale uit jouw capabilities.
Dit kun je van ons verwachten
 • Problem solving
  Wij komen hands-on je vraagstuk, probleem of uitdaging oplossen.
 • Digital activation
  Wij voeren jouw project of beleid optimaal uit.
 • Regie op digital activation
  Wij organiseren een optimale uitvoering van jouw project of beleid.
 • Visie op digital activation
  Wij blueprinten jouw digital activation-organisatie.

 

Een aantal voorbeelden waarmee wij onze klanten helpen:

Wij zetten je wereldwijde campagne klaar die de markten kunnen versturen.

Wij zorgen dat op de juiste momenten in de besluitvorming, bijvoorbeeld bij de start van een campagne, de stakeholders beschikken over relevante rapportages met actionable inzichten.

Wij creëren en publiceren pagina's op je website, maken microsites of migreren de content van aangekochte bedrijven.

Uniek: de combinatie met capability building
intoAction is naast digital activation (run) specialist in capability building (change). Als een van de weinige bedrijven in Nederland. Daar kiezen we heel bewust voor, want we merken elke dag in de praktijk hoe waardevol de wisselwerking tussen run en change is. De inzichten die tijdens de run ontstaan, helpen om capabilities vorm te geven.
img
Deployment en adoptie
De linking pin tussen capability building en digital activation? Deployment en adoptie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw capabilities werkbaar zijn en landen in op alle (lokale) niveaus in de organisatie.
Naar deployment & adoptie
Onze klanten
Deze organisaties gingen je voor:
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Ecosysteem
Specialisten die denken en doen
Samen met de stakeholders in jouw business ontwikkelen we een integrale aanpak, waarin we je businessdoelstellingen samenbrengen met marketing en technologie. Staat de aanpak eenmaal? Mooi, dan kunnen we die ook in de praktijk brengen. Want dat is typisch intoAction: de combi van capability building én digital activation.
Bekijk onze aanpak
Samenwerken
Concrete resultaten behalen met digital activation?

Wij staan in de startblokken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

img