img
Onze expertise
Deployment & adoptie

Het succes van digitale transformaties zit ’m in het bouwen van je capability, maar net zo goed in deployment en adoptie. Wij helpen je om de belangen van centraal en lokaal te alignen. Zodat de nieuwe context die je op centraal niveau creëert breed gedragen en goed ingezet wordt op alle levels in de organisatie. En dat de relevante verschillen op lokaal niveau vertaald worden in requirements. Daarmee scheppen we de ideale basis voor digital activation.

Verbinding
Vast onderdeel van capability building
Capability building met intoAction gaat altijd hand in hand met deployment en adoptie. Wat de verandering ook is; je hebt met veel factoren rekening te houden. Om verandering te laten slagen heb je verbinding nodig. Bijvoorbeeld tussen centrale beleidsbepalers en lokale marketeers, die allemaal hun eigen requirements en werkcultuur hebben. intoAction legt die verbindingen. Dit doen we met specialisten die waardevolle interacties met internationale stakeholders op elk niveau teweeg kunnen brengen. Diezelfde specialisten zijn in staat om voor jou vast te stellen welke centrale inrichting ook centraal doorgevoerd moet worden. En waar het belangrijk is om afwijkingen te maken voor een lokale manier van werken.
Van sluitpost naar startpunt
Als we voor het eerst met deployment en adoptie aan de slag gaan, zien we regelmatig dat dit gebeurt als sluitpost van een project. Ook dan kunnen we helpen om een programma of project succesvol te maken. Echt krachtig wordt het als we deployment en adoptie vanaf het begin meenemen én als – vanuit het oogpunt van changemanagement en requirements – de ontvangende partijen in je organisatie vroeg betrokken worden.
Onze klanten
Deze organisaties gingen je voor:
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Specialisten die denken en doen
Samen met de stakeholders in jouw business ontwikkelen we een integrale aanpak, waarin we je businessdoelstellingen samenbrengen met marketing en technologie. Staat de aanpak eenmaal? Mooi, dan kunnen we die ook in de praktijk brengen. Want dat is typisch intoAction: de combi van capability building én digital activation.
Bekijk onze aanpak
Samenwerken
Heb je een ander vraagstuk?

Geen challenge is voor intoAction te complex.
Jouw vraag is ons vertrekpunt en jouw volgende
stap ook onze next destination.

img