img
Onze expertise
Capability building
Verandering is de enige zekerheid zeggen wij vaak. En dat geldt dubbel en dwars in de snel innoverende wereld van digital marketing, sales en service. Jouw organisatie gestructureerd door veranderingen heen leiden om je businessgoals te bereiken, dat is het doel bij capability building. Met aandacht voor people, process, information en technology.
Wat is capability building?

Strategieën uitdenken, projecten en programma’s ontwerpen, beleid maken, teams, processen en samenwerkingen organiseren, verandermanagement: allemaal zaken die wij samenvatten onder de noemer capability building. Onze capability builders helpen je organisatie versneld te leren en wendbaar te zijn in een snel veranderende wereld.

PPIT
People, process, information en technology
Duurzame verandering of georganiseerde innovatie bereik je alleen over de assen van PPIT. Vier pijlers die gelijkwaardig zijn aan elkaar. Een geweldige technologie werkt alleen als je mensen er goed mee om kunnen gaan, als je processen erop ingericht zijn en als je je informatie op orde hebt. Hierbij geldt: the weakest link determines the ability. Daarom benaderen we jouw vraagstuk altijd vanuit deze vier invalshoeken en versterken we alle pijlers.
Schakel ons in voor
 • Visie
  We helpen je om een visie op digitale transformatie in marketing, sales of service neer te zetten en te positioneren binnen je organisatie.
 • Selectie
  We helpen je om RFP voor te bereiden om bijvoorbeeld een technologie of implementatiepartner te selecteren.
 • Regie
  We helpen je de juiste vragen te stellen aan bijvoorbeeld je technologieleverancier of implementatiepartner.
 • Realisatie
  We helpen je om de digital capability van je organisatie te bouwen, organiseren en te runnen.
img
Jouw huidige situatie is onze vertrekhalte
Een green field als uitgangspunt? Dat hoeft voor ons helemaal niet. Wij stappen in en passen ons razendsnel aan op het moment dat je ons nodig hebt. Of dat nu bij de eerste halte, halverwege of vlak voor het eindstation is.
Unieke combinatie met digital activation
intoAction is een van de weinige bedrijven in Nederland die zowel gespecialiseerd is in capability building (change) als in digital activation (run). De wisselwerking tussen run en change is goud waard, merken wij elke dag. De waardevolle inzichten die we in de praktijk van onze klanten opdoen, zetten we in om verandertrajecten zo goed mogelijk te begeleiden. En daar pluk jij de vruchten van.
Deployment en adoptie
Capability building is onlosmakelijk verbonden met de deployment en adoptie op lokaal niveau in je organisatie. Daarom bouwen we niet alleen samen met jou aan je capability, maar zorgen we samen met alle stakeholders ook voor de landing in de organisatie. Hoe eerder we daarmee beginnen; hoe zachter die landing is.
Onze klanten
Deze organisaties gingen je voor:
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Specialisten die denken en doen
Samen met de stakeholders in jouw business ontwikkelen we een integrale aanpak, waarin we je businessdoelstellingen samenbrengen met marketing en technologie. Staat de aanpak eenmaal? Mooi, dan kunnen we die ook in de praktijk brengen. Want dat is typisch intoAction: de combi van capability building én digital activation.
Bekijk onze aanpak
Samenwerken
Bouwen aan je digital capability?

intoAction staat voor je klaar en denkt met je mee. Neem contact om de samenwerking te starten.

img