Digitale Transformatie

Elke multinational zit in een continu proces van digitale transformatie. Een ontwikkeling in de richting van steeds meer datagestuurd werken, continu bijleren en bijsturen, persoonlijk, gestandaardiseerd én geïntegreerd campagne voeren over alle kanalen heen. Er zijn zoveel mogelijkheden, die allemaal doorwerken op verschillende plaatsen in de organisatie dat het lastig kan zijn om uw focus te vinden.

Met Resultaten vandaag bouwen aan Morgen

U kunt niet alles tegelijk aanpakken en zoekt oplossingen die uw werk zo snel mogelijk beter, slimmer of efficiënter maken. Wij helpen u graag om acties en prioriteiten te bepalen. Samen kijken we naar de grootste digitale knelpunten én de quick wins: waar is op korte termijn al resultaat te boeken?

Maturity Model

Stap voor stap groeien we verder in een maturity model. Doordat iedereen de voordelen ervaart, creëert u draagvlak binnen de organisatie en blijven betrokkenen enthousiast om te blijven doorontwikkelen. Daar ligt een deel van onze kracht: we helpen uw organisatie om versneld te leren en stimuleren medewerkers om zelf werk te maken van nieuwe digitale mogelijkheden.

Afstand en Affiniteit

Digitale ontwikkelingen dwingen u hoe dan ook om anders naar uw organisatie te kijken. Wij hebben de afstand die nodig is én de ervaring met multinationals in verschillende stadia van digital transformation om uw huidige situatie in kaart te brengen. Niet door maandenlange analyse, maar heel pragmatisch door middel van gerichte workshops, interviews en desk research bekijken we wat de kern is van uw bedrijf. Waarop kunnen we voortbouwen en waar liggen digitale kansen? Vervolgens leveren we geen adviesrapport af, maar gaan we aan de slag om de transitie te managen en uw organisatie digitaal steeds vaardiger te maken.

Onze Klanten

We zijn geen IT’ers en geen consultants, maar digitale aanpakkers die kijken naar uw business als geheel, de oplossing die nodig is ontwikkelen en zorgen dat binnen uw organisatie zelf wordt opgepakt. Tot in de haarvaten van internationale ondernemingen, zodat iedereen er lokaal mee kan werken. Zo bouwen we mee aan uw digitale bekwaamheid, Digital Capability Builders.

 
philips lighting

Neem Contact op

Informatie wordt verwerkt volgens de IntoAction privacyverklaring.
This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.