Digitale Operatie

Digital moet uw werk als marketeer makkelijker maken. Inzichten opleveren die u inspireren tot nieuwe proposities, resultaten zichtbaar maken waarmee u campagnes bijstuurt, ervoor zorgen dat u altijd op tijd over de juiste teksten, foto’s en video’s beschikt en zelfs compleet nieuwe verkoopkanalen ontsluiten. Om van al deze voordelen en meer te profiteren, moet de dagelijkse digitale operatie goed geregeld zijn. Dat is waar IntoAction in actie komt.

De Meerwaarde van Marketing Benutten

De voordelen van digital zijn evident, maar ú wilt niet de hele dag bezig zijn met IT, technologie, datacollectie en –analyse. Bij IntoAction kijken we samen met u waar in de digitale georiënteerde marketingorganisatie úw belangrijkste meerwaarde ligt als marketing- of salesmanager en wat ervoor nodig is om u daarbij optimaal te ondersteunen.

De dagelijkse Digitale Praktijk Optimaliseren

Het verwerken van data en managen van content heeft veel praktische kanten. Het invoeren van gegevens in het content management systeem, het uitvoeren van analytics en maken van rapportages bijvoorbeeld. Om dit goed te organiseren, kunnen we bestaande teams van medewerkers optimaliseren door de juiste tools en vaardigheden aan te reiken, verantwoordelijkheden helder te krijgen en alle processen in te bedden in de organisatie.

Een nieuwe Supportafdeling Samenstellen

We kunnen ook een heel nieuwe supportafdeling samenstellen of zelf vanuit IntoAction capaciteit leveren om bepaalde taken te verzorgen. Dit laatste doen we bij voorkeur tijdelijk, omdat het onze insteek is om uw organisatie zelf te laten toegroeien naar een volwaardige digitale organisatie. We willen u faciliteren en uw ontwikkeling versnellen.

Met de digitale operatie in orde ontstaat ruimte om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie van uw onderneming. Andersom is ook waar: ambities op het gebied van digitale transformatie voeden vaak de behoefte aan een betere digitale operatie. In digitale wereld grijpt alles ineen en dat is maar goed ook.

Onze Klanten

We zijn geen IT’ers en geen consultants, maar digitale aanpakkers die kijken naar uw business als geheel, de oplossing die nodig is ontwikkelen en zorgen dat binnen uw organisatie zelf wordt opgepakt. Tot in de haarvaten van internationale ondernemingen, zodat iedereen er lokaal mee kan werken. Zo bouwen we mee aan uw digitale bekwaamheid, Digital Capability Builders.

 
philips lighting

Neem Contact op

Informatie wordt verwerkt volgens de IntoAction privacyverklaring.
This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.