Digitale Visie

In succesvolle marketing, sales en service staat klantbeleving centraal. Digital biedt meer mogelijkheden dan ooit om volledig vanuit de klant te denken en handelen, maar daar ligt ook de uitdaging voor de marketeer. De complexiteit van technologie en organisaties neemt toe, zeker in een internationale context. IntoAction wil uw leven makkelijker maken.

Wij snappen wat er op u afkomt en gaan naast u staan, precies tussen marketing en IT in. Die twee werelden sluiten we structureel op elkaar aan door te denken in capabilities. We willen niets van u overnemen, maar u in staat stellen zelf het maximale uit de beschikbare technologie te halen.

Wij zijn er altijd op gericht om uw organisatie digitaal verder te brengen. Niet om zaken van u over te nemen, maar uw eigen leercurve te versnellen.

Digital raakt steeds meer aan uw corebusiness  en data is een asset op zich. 

 – RENÉ LAMMERS

Digitale Evolutie

IntoAction zorgt ervoor dat digital minder kost en meer inzicht en business waarde oplevert. Om dat te bereiken werken met een compact en dedicated team van specialisten.

Zij brengen allemaal jaren ervaring mee, voornamelijk binnen internationale organisaties met complexe datastromen. Daardoor sparren we direct op niveau met ondernemingen als Philips, TomTom, AkzoNobel en ASML, kennen we de laatste ontwikkelingen in IT en weten we waar marketeers tegenaan lopen.

Onze Aanpak

Door de gewenste vernieuwing te brengen en digital te laten aansluiten op uw organisatie en werkwijze. Door alle specialismen in samenhang te benaderen, zodat datagedreven werken voor u dagelijkse praktijk wordt. Sturen en bijsturen op feiten, weten wat werkt in elke fase van de customer journey. We zorgen voor grip van binnen, zodat u de focus naar buiten kunt blijven richten. Zo helpen we u de verwachtingen van uw meest veeleisende klanten te overtreffen.

Onze Klanten

We zijn geen IT’ers en geen consultants, maar digitale aanpakkers die kijken naar uw business als geheel, de oplossing die nodig is ontwikkelen en zorgen dat binnen uw organisatie zelf wordt opgepakt. Tot in de haarvaten van internationale ondernemingen, zodat iedereen er lokaal mee kan werken. Zo bouwen we mee aan uw digitale bekwaamheid, Digital Capability Builders.

 
philips lighting

Neem Contact op

Informatie wordt verwerkt volgens de IntoAction privacyverklaring.
This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.