img
In beweging
Onze aanpak.

intoAction brengt jouw organisatie in beweging. Dat doen we met een doordachte aanpak waarin jouw businessgoals, duurzaam partnership en diepgaande kennis centraal staan. Of je nu een oplossing zoekt voor een acuut probleem of juist voor de lange termijn: wij hanteren een doelgerichte aanpak en werken op een prettig doortastende manier samen met jou en je organisatie.
Zodat het resultaat ook echt vruchten afwerpt: een verbetering die je business duurzaam laat groeien.

Doelgerichte aanpak
Onze mensen worden deel van jouw organisatie én krijgen opleiding en sturing van intoAction. Dat is wat onze aanpak anders maakt dan die van anderen.

img
Heldere doelen
Naar duurzame verbetering in 4 stappen
1
Diagnosticeren
Een stap die vaak overgeslagen wordt, maar wat ons betreft cruciaal is. Ook als het een kleine vraag is. Met een diagnose krijgen we je vraag en doelen helder. Zo is het voor iedereen duidelijk waar we naartoe willen. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag komen we snel tot een diagnose of is het een wat langere fase die op zichzelf staat.
2
Adviseren
Is het doel in het vizier, dan is de vraag hoe we daar komen. Op basis van jouw informatie en onze ervaring in vergelijkbare cases geven we je een doordacht advies. We starten dus nooit helemaal blanco. Voordeel daarvan? Snelheid en tegelijkertijd maatwerk.
3
Inrichten
We creëren in jouw business de optimale omstandigheden over de assen van people, process, information en technology om de oplossing goed te laten landen.
4
Uitvoeren
Tijd voor actie: wij brengen in jouw context zaken in beweging en zorgen dat er geld verdiend gaat worden.
Onze aanpak
Wat onze aanpak anders maakt

Agency’s pakken een probleem uit jouw business en lossen dat ‘buiten’ op. Wij lossen het vraagstuk op binnen jóúw context, zodat je ervan leert en duurzame verbetering ervaart. In tegenstelling tot typische consultancybureaus bieden wij je ook inhouse hands-on medewerking en pakken door op ons advies. We zijn dus meer dan een detacheerder: onze mensen worden deel van jouw organisatie én krijgen opleiding en sturing van intoAction.

Samenwerken
Wij geloven in de kracht van partnership

Een partner for life: dat willen wij zijn voor jou. Hoe beter we elkaar kennen, hoe meer we voor elkaar kunnen betekenen. Met intoAction haal je dus niet alleen kundige mensen in huis die raad weten met jouw huidige situatie, maar ook een stuk continuïteit en zekerheid. Iets wat juist in de snel veranderende wereld van digital marketing, sales en service meer dan welkom is.

Maar we snappen ook dat je een partnership niet zomaar aangaat. We starten daarom klein en bewijzen ons graag aan je. 

Geen hokjes
Het beste van drie werelden

Zijn jullie nou een agency, consultancybureau of detacheerder? Die vraag krijgen we wel eens. Wij doen niet aan hokjes, maar pakken de beste elementen uit deze drie werelden:

• Het sturen op businessgoals zoals een agency dat doet.
• Een aanpak gebaseerd op de brede kennis en visie
   van een consultancybureau.
• Hands-on medewerking op jouw werkvloer zoals je gewend bent van detachering en insourcing.

img
Maatwerk
Maatwerk op basis van best practices

‘Snel veranderend’, dat is eigenlijk een understatement. Trends, headlines en innovaties buitelen over elkaar heen. Wij zeggen: je hoeft niet overál aan mee te doen. We brengen focus aan in waar je staat en helpen je bepalen wat voor jou relevant is als eerstvolgende stap, waarbij we de toekomst in acht nemen. Resultaat: een oplossing die past bij wat jouw organisatie nodig heeft. Maatwerk op basis van best practices.

Partnership
Spreekt onze aanpak je aan?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Neem contact op
img